Ett kärleksbrev

Skärmavbild 2015-09-19 kl. 14.24.38

Hej Jossie! Idag är det din sista dag som du jobbar hos mig som min personliga assistent. Nu börjar vi ett nytt kapitel i vår relation – från klockan 20.00 idag är vi bara systrar.
Jag tänkte i detta lilla brev summera de 2 åren och 8 månaderna som vi har känt varandra. Både i bilder och i text.

Vi blev goda vänner, ganska direkt. Jag kan prata med dig om allt. Du förstår mig, jag förstår dig. Vi är som systrar och nu känner du att du bara vill vara det.
Vilka systrar sitter ihop, hänger flera dagar i veckan?
Vi är för nära för att du ska kunna jobba som min personliga assistent. Vi har en speciell relation och för att inte vi ska känna att den blir sämre, har du sagt upp dig. Ett klokt val, tycker jag. Allt för att värna om vår fina relation.

När du kom på intervjun hemma satte vi oss ner vid bordet och skulle börja prata. Men det var lite svårt att höra vad vi sa på grund av att min syster stod och bakade, och just när vi skulle börja en ganska traditionell intervju, tog hon fram elvispen. Så vi fick skrika till varandra. Det är vårt allra första minne vi har tillsammans.

I början bjöd du mig på allt. Gick vi och fikade sa du ”jag bjuder”, Gick vi på bio sa du att du ville bjuda, om jag inte hade råd med någonting sa du att du kunde betala för det.

Vår allra första fika

Vår allra första fika

Vi har gått igenom mycket ihop. Gråtit, skrattat, vart arga, vi har slagits, pussats och kramats. Vi har vart i Thailand ihop, Gotland under Almedalsveckan i somras. Vi har med andra ord hunnit med mycket de här åren.

Skärmavbild 2015-09-19 kl. 13.22.16

När du kom på intervjun så klickade vi med en gång! Det var aldrig snack om saken. Du skulle bli min assistent. Vi har nu haft mer än två år tillsammans. Tiden har gått så fruktansvärt fort.
Våra skuggor. Alltid med varann. Våra skuggor. Alltid med varann.

Vi har vart i Åre...

Vi har vart i Åre…

Och After Ski.

Och After Ski.

Skärmavbild 2015-09-19 kl. 14.04.29 Du var med när vi fick hem denna plutt.

Vi har vart i Sthlm tillsammans.

Vi har vart i Stockholm tillsammans.

Vi var trötta på en båt i Thailand.

Vi var trötta på en båt i Thailand.

Jossie, du är min bästa vän, min syster. Du finns alltid där och har gjort det ända sen dag 1. Du är så jävla underbar och fantastisk. Hade något hänt dig, hade jag inte vetat vad jag skulle göra. Du betyder allt för mig. Jag dör för dig, baby.

Hoppas du gillar detta brev och att du tänker tillbaka på vår tid vi har haft tills nu. Men det slutar inte här, det kommer bli miljarder minnen till. I promise.

Puss och kram
/Din Johanna

Leave a Reply