Om mig

Jag är en engagerad, samhällsintresserad tjej som är en queer feminist. Jag är bosatt utanför Göteborg. Jag brinner för att skriva och att göra allt för att skapa ett öppet samhälle där alla är välkomna.

Jag är krönikör för SHT (Svensk handikapptidskrift) där jag skriver i kategorin funkpol.
Mina drömmar om att bli journalist och Art Director är starka och om 10 år driver jag ett eget företag i Stockholm där jag då bor.

Jag är aktiv i förbundet Unga Rörelsehindrade och sitter i styrelsen där, både på riks- och regionsnivå. Mina främsta ansvarsområden inom Unga Rörelsehindrade är tillgänglighet och diskriminering, och jag har lust att säga åt ägaren till den otillgängliga affären att det lilla trappsteget in inte är särskilt genomtänkt då alla inte kommer in i affären. Jag är skadad av allt funkis-tänk, jag är också tillgänglighetsaktivist!

När jag inte är tillgänglighetsaktivist, är jag även gärna aktivist inom andra områden – speciellt feminism och antirasism. Utan aktivismen finns det ingen mening med livet. I övrigt gillar jag kaffe och att skriva. Jag är väldigt aktiv på Twitter där jag ofta tjafsar om funktionalitet, att krossa patriarkatet och andra fabulösa grejer.